Gæstebog

Her kan du se hvad andre kunder har sagt om os

6 kommentarer

  • Avatar
   Finn Mikkelsen
   Jun 2, 2015

   Eastside Viborg siger mange tak for jeres super gode service på hele vores tur til Costa Brava Cup i uge-42.Alt gik som planlagt og alle chauffører gav os en god oplevelse på køreturen, der var virkelig service hele vejen. Vi vil gerne takke alle chauffører for en god oplevelse, både Henrik og Palle Henriksen som kørte de to korte dele af turen, I særdeleshed vil vi gerne sige stor tak til Carsten Bech & Vinja Pedersen for deres måde at være på, de var virkelig serviceminded og gav os alle en god oplevelse både på turen derned og hjem men mindst lige så meget dernede under turneringen.Eastside Viborg vil allerede nu gerne reservere dobbeltdækker bussen samt en bus mere til uge 42 – 2015, vi regner stærkt med At arrangere en tur igen næste år. Det må gerne være de samme chauffører, hvis muligt.Mvh Finn Mikkelsen Planlægningsgruppen Eastside.

  • Avatar
   Andreas Søndergaard
   Jun 2, 2015

   Traditionen tro er buschauffører nogle sure væsener, men tror man på den gamle myte, så har man aldrig kørt med Midtbus Jylland.Midtbus er et fuldstændigt fantastisk busselskab med gode priser, gode busser og vigtigst af alt fantastiske folk på kontoret og bag rattet.Ikke bare kører de godt og sikkert, de er utroligt venlige, humoristiske og imødekommende. Det er altid en fornøjelse at køre med Midtbus.Kun ros herfra.

  • Avatar
   Annette Andersen
   Jun 2, 2015

   Tusind tak for en rigtig dejlig tur til Top Charlie i Parken, det var en super tur med skønne mennesker og ikke mindst vores chauffører, som gav os en oplevelse gennem København. Servicen og humøret var i tip top og tager gerne med igen til næste år :-)

  • Avatar
   Lasse Rasmusen
   Jun 2, 2015

   tak til de to herlige chauffør, Leif og jens Erik, for deres sjove indslag. og tak for hjælpen i bussen da jeg ikke kunne gå. jeg glæder mig allerede til næste år. mange hilsner Lasse Rasmussen.

  • Avatar
   Anne Højgaard Jensen
   Jun 2, 2015

   Tak for en dejlig tur. Vi er glade for jeres store vilje og tålmodige chaufførerMed venlig hilsen Anne.

  • Avatar
   Hong Diep
   Aug 21, 2015

   Stor tak til Henrik og Dang for en dejlig tur til Paris i weekenden. Det har været en behagelig kørsel for både de ældre og de yngre. Super stemning og godt humør af de to chauffører. I har været en fornøjelse at have med på turen! :-) De to herrer kan stærkt anbefales! Venlige og meget hjælpsomme.Mange hilsner, Hong Diep

Tilføj en kommentar

* Navn:
* E-mail: (Vises ikke)
   Hjemmeside: (Skriv URL med http://)
* Kommentar: